Julefrokost 9. november-23. december 2018

 

Smørrebrød

 

Frokosttallerken med sild, laks, ost, rugbrød & smør kr. 75,-

 

Marineret sild med kapers og rødløg kr. 79,-

 

Karrysild med æg og friteret kapers kr. 85,-

 

Kryddersild med kapers og rødløg kr. 79,-

 

Christiansøpigens sild med cremefraiche og rødløg kr. 89,-

 

Lune stegte sild i lage med kapers og rødløg kr. 90,-

 

3 slags sild med kapers og løg kr. 118,-

 

Gravad laks med sennepsdilddressing kr. 118,-

 

Røget Fanølaks med stuvet spinat kr. 155,- 

 

Røget ål med purløg og røræg ( dagspris )

 

Rejemad med mayonnaise & citron kr. 118,-

 

Hjemmelavet sylte med sennep & rødbeder kr. 90,- 

 

Klassisk hønsesalat med bacon og toast kr. 115,-

 

Klassisk tatar kr. 135,-

 

Lunt

 

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron kr. 118,-

 

Els´ stjerneskud kr. 148,-

 

Lun leverpostej med svampe, bacon og surt kr. 89,-

 

Stegt kalvelever med bacon, løg og svampe kr. 135,-

 

Andebryst med rødkål kr. 168,-

 

Æbleflæsk kr. 98,-

 

Ribbensteg med rødkål kr. 98,-

 

Serveres med hjemmebagt brød, krydrefedt og smør

 

Dessert

 

Gammel Ole med fedt, sky og rom kr. 85,-

 

Gorgonzola med smørstegt rugbrød, æggeblomme og rødløg kr. 85,-

 

Udvalg af danske oste, kompot og hjemmelavet knækbrød kr. 145,-

 

Ris a la mande kr. 85,-

 

Friskrevet æblekage kr. 85,-

 

Hjemmebag til kaffen kr. 30,-

 

Julefrokosttallerken

Kr. 298,-

Serveres i 4 tempi

Sildeanretning, Gravad laks, Rødspættefilet

Ribbensteg, Julemedister, Æbleflæsk

Osteanretning

Ris á la mande